Ние ги нудиме
најдобрите решенија
за вашите бизнис потреби !

Почеток Услуги Приклучи се на нашиот тим !

За нас

Нашиот патоказ започнува со нашата мисија, која е трајна. Нашата цел како компанија која служи како стандард според кој ги мериме нашите постапки и одлуки.

Основана во мај 2020 година со седиште во Скопје, Северна Македонија, Парк Лимитед е доверлива маркетинг компанија. Ние сме специјалисти за маркетинг, дизајнери, програмери и писатели.

Со толку разновидна група на луѓе, од толку многу разлики, ние носиме уникатна перспектива на сè што правиме. Ние веруваме дека добриот дизајн е моќен, напорната работа е неопходна, а истражувањето на непознатото е важно.

Нашата визија

Нашата визија служи како рамка за нашиот патоказ и го води секој аспект на нашиот бизнис со опишување на она што треба да го постигнеме за да продолжиме да постигнуваме одржлив, квалитетен раст.

Нашата мисија

Нашата мисија е да му помогнеме на бизнисот да напредува и да се шири на глобално ниво со Full-Stack дигитални маркетинг услуги. Ние работиме со нашите клиенти за да ги изградиме можностите што им овозможуваат на компаниите да постигнат одржлива предност.

Приклучи се на нашиот тим !

Корисничка поддршка - Германски

Во потрага сме по енергични и амбициозни луѓе за работа како Корисничка подршка на клиенти со познавање на Германски јазик.

Маркетинг менаџер

Ние сме во потрага по Маркетинг Менаџер кој ќе биде одговорен за надгледување на промоциите на нашиот водечки бренд. Како успешно ангажирање ќе бидете одговорни за идентификување на нови клиенти, поддршка и создавање промоции во склоп со нашите менаџери за рекламирање.

Спортски новинар

Одлична можност да се придружите во нашата компанија Парк Лимитид како наш нов менаџер за пишување на содржини - германски јазик. Бараме енергичен менаџер за пишување содржини на германски јазик.


Услуги

Оптимизација (SEO)

Стратегиите за маркетинг имаат за цел да ги направат вашите производи и услуги достапни на пребарувачите.

Маркетинг на содржина

Нашите услуги за маркетинг на содржини ќе го развиваат вашиот бизнис. Одлична содржина за е-пошта. Уникатна и привлечна содржина.

Маркетинг на социјалните медиуми

Маркетингот на социјалните мрежи ви овозможува да ја насочите публиката кон сосптвените спецификации.

Развој на стратегија

Одлична маркетинг стратегија ќе посочи како можете да направите вашиот производ / услуга да излезе на врвот.

Маркетинг истражување

Најдобрите практики за насочениот пазар, помагаат за лансирање на нов производ.

Корисничка поддршка

Ние нудиме 24/7 поддршка на клиенти

Зошто да не одберете нас?

Креативност

Ние применуваме разновидна позадина во рекламирање, дизајн, брендирање, односи со јавноста, истражување, поддршка на потрошувачите и стратешко планирање на вашата компанија. Не само што вашите материјали ќе изгледаат одлично, туку и ќе дадат резултати.

План за успех

Сакате резултати. Откривме дека најдобриот начин да ги добиеме истите е истражување однапред - за вашата компанија. Само откако ќе ве разбереме целосно вас и вашите клиенти, препорачуваме план за ‘’напад’’.

Внимание на деталите

Нашето внимание е на малите работи, распоредот на временските рамки и силното управување со проекти што нè прави да се издвојуваме од останатите. Ние сме креативни, додека внимателно го следиме календарот и вашиот буџет.

Контакт


Максим Горки 16/1-4, Скопје Република С.Македонија

info@parklimited.com

Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме !