Ne ofrojmë
zgjidhjet më të mira
për biznesin tuaj!

Fillo Shërbimet tona Bashkohuni me ekipin tonë !

Rreth nesh

Udhërrëfyesi ynë fillon me misionin tonë, i cili është i qëndrueshëm. Deklarojm qëllimin tonë si kompani dhe shërbejm si standard ndaj të cilit ne peshojmë veprimet dhe vendimet tona.

E themeluar në maj të vitit 2020 dhe me qendër në Shkup, Maqedonia e Veriut, Park Limited është një kompani e besuar marketingu. Ne jemi specialistë të marketingut, dizajnerë, programues, shkrimtarë, muzikantë, prindër dhe punëtorë të palodhur.

Me një grup kaq të larmishëm njerëzish, nga kaq shumë ndryshime, ne sjellim një perspektivë unike për gjithçka që bëjmë. Ne besojmë se dizajni i mirë është i fuqishëm, puna e vështirë është thelbësore dhe hulumtimi i së panjohurës është i rëndësishëm.

Vizioni yne

Vizioni ynë shërben si kornizë për Udhërrëfyesin tonë dhe udhëzon çdo aspekt të biznesit tonë duke përshkruar atë që duhet të arrijmë për të vazhduar arritjen e një rritjeje të qëndrueshme dhe cilësore.

Misioni yne

Misioni ynë është të ndihmojmë biznesin të lulëzojë dhe të zgjerohet globalisht me shërbime të marketingut dixhital të plotë. Ne punojmë me klientët tanë për të ndërtuar aftësitë që u mundësojnë kompanive të arrijnë përparësi të qëndrueshme

Bashkohuni me ekipin tonë !

Shërbime ndaj konsumatorit - Gjuhë Gjermane

Me seli në zyrën tonë fantastike në Shkup. Ne jemi duke kërkuar një Mbështës ndaj konsumatorit që flet gjermanisht për të ndihmuar lojtarët tan që flasin gjuhën gjermane dhe angleze në një platformë me shumë marka! Në Park Limited ne jemi të fiksuar për të impresionuar klientët tanë me përvojat më të mira të mundshme. Me seli në zyrën tonë fantastike në Shkup.

Menaxher Marketingu

Ne po kërkojmë të punësojmë një Menaxher Marketingu i cili do të jetë i ngarkuar me mbikëqyrjen e promovimit të markës sonë kryesore. Si një punësim i suksesshëm, ju do të jeni përgjegjës për identifikimin e klientëve të rinj, mbështetjen e përpjekjeve të gjenerimit drejtimit dhe krijimin e promovimeve me menaxherët tanë të reklamave.

Shkrues i përmbajtjes

Mundësi e shkëlqyeshme për t'u bashkuar me Park Limited si Menaxheri ynë i Shkruesit të Përmbajtjes - gjermanisht. Ne po kërkojmë një menaxher energjik të Shkrimeve të Përmbajtjes që flet gjermanisht për të punuar në një zyrë fantastike në Shkup.


Shërbimet

Optimizimi i Motorëve të Kërkimit (SEO)

Strategjitë e marketingut të motorëve të kërkimit kanë të bëjnë me vendosjen e produkteve dhe shërbimeve tuaja në motorët e kërkimit.

Marketingu

Shërbimet tona të marketingut të përmbajtjes do të rrisin biznesin tuaj. Përmbajtje e shkëlqyeshme, përmbajtje e shkëlqyer e-mail dhe përmbajtje unike dhe tërheqëse

Marketingu i mediave sociale

Marketingu i mediave sociale ju lejon të synoni audienca specifike.

Zhvillimi i strategjisë

Një strategji e shkëlqyeshme e marketingut do të tregojë se si ju mund ta bëni produktin / shërbimin tuaj të dalë nga turma.

Kërkime Marketingu

Praktikat më të mira për tregun e synuar, ndihmojnë në hedhjen në treg të një produkti të ri

Shërbime ndaj konsumatorit

Ne ofrojmë 24/7 shërbime ndaj konsumatorit

Pse të na zgjidhni?

Kreativiteti

Ne aplikojmë një sfond të larmishëm në kompaninë tuaj në reklamat, dizajnin, markat, marrëdhëniet me publikun, hulumtimet, konsulent i shërbimeve ndaj konsumatorit dhe planifikimin strategjik. Jo vetëm që materialet tuaja do të duken të shkëlqyera, ato gjithashtu do të japin rezultate.

Një plan për sukses

Ju dëshironi rezultate. Ne kemi gjetur se mënyra më e mirë për t'i marrë ato është kërkimi paraprak - i kompanisë suaj, konkurrentëve, tregut të synuar dhe psikografive të klientëve. Vetëm pasi të kemi kuptuar plotësisht juve dhe klientët tuaj, ne rekomandojmë një plan "sulmi".

Vëmendje për detajet

Vëmendja jonë është për gjërat e vogla, caktimin e afateve kohore dhe menaxhimin e prirur të projekteve që na bën të dallojmë nga të tjerët. Ne jemi krijues, ndërkohë që vëzhgojmë nga afër kalendarin dhe buxhetin tuaj.

Na kontaktoni


Maksim Gorki 16 / 1-4, Shkup Republika e Maqedonisë së Veriut

info@parklimited.com

Your message has been sent. Thank you!